BELEDİYE KÜTAHYASPOR - TOKATSPOR A.Ş. karşılaşması hakemin son düdüğü çalması ile birlikte maç 1-1 berabere sonuçlandı.
90'
Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Belediye Kütahyaspor: 1 - Tokatspor: 1
79'
Tokatspor takımında Hüseyin Sapsağlam hakem Oğuzhan Aksu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
71'
Tokatspor takımında oyuncu değişikliği; Eren Eş oyundan çıkarken Hüseyin Sapsağlam oyuna giren isim.
71'
GOL! Skora 1 - 1 eşitlik geldi. Belediye Kütahyaspor, Onur Garip ile aradığı golü buldu.
71'
Tokatspor takımında oyuncu değişikliği; Abdulbaki Şahin oyundan çıkarken Mert Yasir Yılmaz oyuna giren isim.
68'
Belediye Kütahyaspor takımında Aykut Geçmen hakem Oğuzhan Aksu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
66'
Belediye Kütahyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Adem Hakan Denizer çıkıyor ve yerine Aykut Geçmen oyuna giriyor.
60'
Tokatspor takımında Berkcan Aytaç hakem Oğuzhan Aksu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
54'
Belediye Kütahyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Ömer Yanık çıkıyor ve yerine Mustafa Demirel oyuna giriyor.
54'
Belediye Kütahyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Erdem Onur Beytaş çıkıyor ve yerine Ali Han Aydın oyuna giriyor.
47'
Belediye Kütahyaspor takımında Onur Garip, sarı kart görüyor.
47'
GOL! Ahmet Talha Yılmaz takımını öne geçiren golü atıyor.
46'
Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
45'
Tokatspor takımında Abdulbaki Şahin hakem Oğuzhan Aksu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
45'
Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor
45'
Belediye Kütahyaspor takımında Ahmet Üner hakem Oğuzhan Aksu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
40'
Tokatspor takımında Ulaş Girgin hakem Oğuzhan Aksu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
26'
Belediye Kütahyaspor takımında oyuncu değişikliği; Emir Miray Köksal oyundan çıkarken Murat Demirezen oyuna giren isim.
9'
Emrah Dağ kırmızı kart görüyor ve oyundan atılıyor.
1'
Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.
Takım kadroları açıklandı.
Stadyumunda oynanacak olan BELEDİYE KÜTAHYASPOR - TOKATSPOR A.Ş. maçını OĞUZHAN AKSU yönetecek. Maçın başlama saati 15:30