TECO KARACABEY BEL. - 1461 TRABZON FK CANLI ANLATIM

Site İçi Arama


TECO KARACABEY BEL.
1461 TRABZON FK
Canlı Skor - Maç Anlatımı - Canlı İzle

1 - 0
M.S
TECO KARACABEY BEL. - 1461 TRABZON FK karşılaşması hakemin son düdüğü çalması ile birlikte maç ev sahibi takımın galibiyeti ile sonuçlandı.
90'
1461 Trabzon FK takımında Mert Özmen, sarı kart görüyor.
90'
TECO Karacabey Belediyespor takımında Abdullah Aydın, sarı kart görüyor.
87'
1461 Trabzon FK takımında Tunahan Ergül, sarı kart görüyor.
84'
TECO Karacabey Belediyespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Hakan Demir çıkıyor ve yerine Abdullah Aydın oyuna giriyor.
84'
TECO Karacabey Belediyespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Bekir Can Kara çıkıyor ve yerine Caner Koca oyuna giriyor.
83'
1461 Trabzon FK takımında oyuncu değişikliği; Salim Farsak oyundan çıkarken Buğrahan Karslı oyuna giren isim.
77'
TECO Karacabey Belediyespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Uğur Mustafa Türk çıkıyor ve yerine Fatih Aktay oyuna giriyor.
77'
TECO Karacabey Belediyespor takımında oyuncu değişikliği; Sadık Arda Yılmaztürk oyundan çıkarken Arda Kurtulan oyuna giren isim.
62'
TECO Karacabey Belediyespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Ömer Kuşan çıkıyor ve yerine Devrim Taşkaya oyuna giriyor.
59'
1461 Trabzon FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Nafican Yardımcı çıkıyor ve yerine Bahadır Erol oyuna giriyor.
59'
1461 Trabzon FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Furkan Güneş çıkıyor ve yerine Önder Selimoğlu oyuna giriyor.
47'
GOL! Muhammet Yeşil TECO Karacabey Belediyespor takımını öne geçiren golü atıyor.
46'
Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
46'
1461 Trabzon FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Kerem Baykuş çıkıyor ve yerine Ahmet Abdullah Çakmak oyuna giriyor.
46'
1461 Trabzon FK takımında oyuncu değişikliği; Atalay Yıldırım oyundan çıkarken Muammer Denizhan Taşkan oyuna giren isim.
45'
Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlanıyor
30'
1461 Trabzon FK takımında Enes Karakuş, sarı kart görüyor.
1'
Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.
Takım kadroları açıklandı.
Karacabey M.fehmi Gerçeker Stadı Stadyumunda oynanacak olan TECO KARACABEY BEL. - 1461 TRABZON FK maçını VOLKAN OKUR yönetecek. Maçın başlama saati 14:00