Y. MERSİN İDMANYURDU FUTBOL A.Ş. - EDİRNESPOR CANLI ANLATIM

Site İçi Arama


Y. MERSİN İDMANYURDU FUTBOL A.Ş.
EDİRNESPOR
Canlı Skor - Maç Anlatımı - Canlı İzle

0 - 0
Y. MERSİN İDMANYURDU FUTBOL A.Ş.
4
BURAK BİLGEN
10
CHRİSTOFER GÜRKAN
11
ERDEM ONUR BEYTAŞ
14
METİN YÜKSEL
22
ÖMER ALPER TATLISU
23
FERHAN EVREN
33
SERTAÇ GÜZEL
70
KAĞAN MİRAY BAĞIŞ
77
ASLAN GÖK
90
TUNÇ MURAT BEHRAM
99
YUSUF YILDIRIM (Kiralık geldiği takım: BUCASPOR 1928)
1
ORHAN ERDOĞAN
3
MUHAMMET ÖMER ÇAKI
13
ÖMER ÖNDER
19
FURKAN GÜNEŞ
34
ÖZKAN ZİLELİ
80
MEHMET SEFA ETÖZ
88
UMUT AYDIN
TEKNİK DİREKTÖR
M.S
Y. MERSİN İDMANYURDU FUTBOL A.Ş. - EDİRNESPOR karşılaşması hakemin son düdüğü çalması ile birlikte maç 0-0 berabere sonuçlandı.
83'
Edirnespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Murat Torun çıkıyor ve yerine Atakan Serin oyuna giriyor.
83'
Edirnespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Alperen Doğan çıkıyor ve yerine Emre Hürcan oyuna giriyor.
82'
Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Tunç Murat Behram çıkıyor ve yerine Furkan Güneş oyuna giriyor.
75'
Edirnespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Erkan Şentürk çıkıyor ve yerine Ahmet Baykal oyuna giriyor.
62'
Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Ferhan Evren çıkıyor ve yerine Sefa Etöz oyuna giriyor.
55'
Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol takımında Tunç Murat Behram hakem Erdem Temel tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
53'
Edirnespor takımında oyuncu değişikliği; Emre Can Dönmez oyundan çıkarken Mustafa Can Karagöz oyuna giren isim.
46'
Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
46'
Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Burak Bilgen çıkıyor ve yerine Özkan Zileli oyuna giriyor.
46'
Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Erdem Onur Beytaş çıkıyor ve yerine Umut Aydın oyuna giriyor.
45'
Edirnespor takımında Erkan Şentürk, sarı kart görüyor.
45'
Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlanıyor
28'
Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol takımında Ömer Alper Tatlısu hakem Erdem Temel tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
1'
Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.
Takım kadroları açıklandı.
Mersin Stadyumu Stadyumunda oynanacak olan Y. MERSİN İDMANYURDU FUTBOL A.Ş. - EDİRNESPOR maçını ERDEM TEMEL yönetecek. Maçın başlama saati 14:00