|
Haberin Yayın Tarihi: 03/09/2010-12:43 |
| Gençlerbirliği Büyükşehir'e hazırlanıyor |
|
Milli maçların ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile lig mücadelesi verecek Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor.
Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile mücadele edecek başkent ekibi maç kazırlıkları devam ediyor. Tek antrenmana ısınma koşusuyla başlayan oyuncular, ardından 5’e 2 oyun ile devam etti. Kısa bir koşuyla da çalışma sona erdi. Pursaklarspor maçında sağ arka baldırında çekme olan Ante, dizinde ağrısı bulunan Hurşut ve belinden rahatsız olan Emre ise takımdan ayrı koşu yaparak çalışmayı tamamladılar. Cem Can, Mustafa, Mehmet Akgün ve Alparslan’ın ise tedavilerine devam edildi.
|
|
Bu habere şu adresten ulaşabilirsiniz: http://www.klasspor.com/tr/haber/14773-Genclerbirligi_Buyuksehire_hazirlaniyor.html |