ANKARA DEMİRSPOR - TECO KARACABEY BEL. CANLI ANLATIM

Site İçi Arama


ANKARA DEMİRSPOR
TECO KARACABEY BEL.
Canlı Skor - Maç Anlatımı - Canlı İzle

3 - 1
M.S
ANKARA DEMİRSPOR - TECO KARACABEY BEL. karşılaşması hakemin son düdüğü çalması ile birlikte maç ev sahibi takımın galibiyeti ile sonuçlandı.
90'
Ankara Demirspor takımında oyuncu değişikliği; Burhan Arman oyundan çıkarken Muhammet Haşim Çoban oyuna giren isim.
90'
Ankara Demirspor takımında oyuncu değişikliği; Mervan Yusuf Yiğit oyundan çıkarken Hasan Kaya oyuna giren isim.
87'
TECO Karacabey Belediyespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Ulaş Zengin çıkıyor ve yerine Caner Koca oyuna giriyor.
78'
Ankara Demirspor takımında Ahmet Sivri hakem Murat Türkoğlu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
78'
TECO Karacabey Belediyespor takımında oyuncu değişikliği; Erdem Dikbasan oyundan çıkarken Tuğay Adamcıl oyuna giren isim.
78'
TECO Karacabey Belediyespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Onur Karakabak çıkıyor ve yerine Uğur Mustafa Türk oyuna giriyor.
76'
Ankara Demirspor takımında oyuncu değişikliği; İrfan Akgün oyundan çıkarken Ahmet Sivri oyuna giren isim.
70'
TECO Karacabey Belediyespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Devrim Taşkaya çıkıyor ve yerine Yusuf Erdem Gümüş oyuna giriyor.
63'
Ankara Demirspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Taner Koç çıkıyor ve yerine Emre Alıcı oyuna giriyor.
61'
TECO Karacabey Belediyespor takımında Sadık Arda Yılmaztürk hakem Murat Türkoğlu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
60'
TECO Karacabey Belediyespor takımında Sadık Arda Yılmaztürk hakem Murat Türkoğlu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
46'
TECO Karacabey Belediyespor takımında oyuncu değişikliği; Abdullah Balıkçı oyundan çıkarken Mustafa Diler oyuna giren isim.
46'
Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
46'
TECO Karacabey Belediyespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Abdullah Balıkçı çıkıyor ve yerine Mustafa Diler oyuna giriyor.
45'
Maçın ilk yarısı 2-0 sonuçlanıyor
27'
GOL! İrfan Akgün penaltıdan attığı golle takımını öne geçiriyor.
26'
TECO Karacabey Belediyespor takımında Kadir Turhan, sarı kart görüyor.
1'
İlk düdük çalıyor ve maç başlıyor.
Takım kadroları açıklandı.
Tcdd Ankara Demirspor Stadyumunda oynanacak olan ANKARA DEMİRSPOR - TECO KARACABEY BEL. maçını MURAT TÜRKOĞLU yönetecek. Maçın başlama saati 14:00