Trabzonspor'un gündemi transfer Boluspor Sakaryaspor Eskişehirspor Diyarbakırspor goller Canlı Yayın Canlı Anlatım Canlı Skorlar Sitene Ekle Maç Sonuçları, Canlı Yayın, Ankaragücü Gençlerbirliği OFTAŞ maçı Logosu Logoları Bilet Fiyatı Fiyatları Futbol Basketbol Voleybol Hentbol Motor Sporları Diğer Sporlar Bilet Fiyatları Transfer Dünyası Polemik Spor Yazarları

  Ana Sayfa | Künye | Sitene Ekle | İletişim |
   
 

Anket

A.Gücü'nün önümüzdeki günlerde yapılması beklenen kongresinde başkanı kim olsun?
Cemal Aydın
Melih Gökçek
Ahmet Gökçek
Ufuk Baloğlu
Osman Kolsuz
Sadettin Saran
Serdar Özersin
Toplam Katılım : 832
Anket Sonuçları

Trabzonspor'un gündemi transfer

22/04/2008-12:41 Küçük Font Küçük Font Büyük Font

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan takım kaptanı Hüseyin Çimşir'in kendi öz evlatları olduğunu belirterek, sezon sonunda kendisiyle oturup konuşacaklarını söyledi.   

Transfer çalışmaları için yurtdışında bulunan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzon'a döndü. Avrupa'da ve bazı ülkelerde yaptığı transfer görüşmelerinden olumlu sonuçlar aldıklarını dile getiren Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Tespit ettiğimiz ve izlediğimiz oyuncuları netleştirmeye çalışıyoruz. Bu durum, görüştüğümüz her oyuncuyu alacağımız anlamını taşımıyor. Trabzonspor'un yapısına ve bütçesine uygun olan oyuncuları netleştirerek teknik direktörümüz Ersun Yanal'n da da onayıyla transferi sonuçlandırmaya çalışacağız" dedi.   

Takımda ihtiyaç olan mevkilere göre tespit yaptıklarını belirten Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Transfer çalışmalarımızın 1-1.5 ay daha süreceğini düşünüyorum. Çünkü Avrupa'da ve birçok ülkede sezon devam ediyor. Görüşme yapılan oyuncularla anlaşsak bile işin resmiyete dökülmesi önemli. Yurtdışında sadece biz değil, arkadaşlarımız da çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar sonrasında olumlu olan görüşmelerden elde edilecek sonuçları değerlendirip bir karar vereceğiz" diye konuştu. Hacısalihoğlu, Tunus'un Sahel takımında forma giyen Chermiti ve  Mehdi Ben Dhifallah'ın transferlerini de değerlendirdiklerini ifade etti.   

Takım kaptanı Hüseyin Çimşir'in sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini hatırlatan Asbaşkan Hacısalihoğlu, Hüseyin'in kendi öz evlatları olduğunu vurgulayarak, buna göre bir karar vereceklerini belirtti. Hacısalihoğlu, "Hüseyin Trabzonspor'un takım kaptanı ve Trabzonlu. Kendi öz evladımız. Onunla ilgili yapılan spekülasyonlar gerçek dışıdır. Suni gündem oluşturmak istiyorlar. Bizim kaptanlık diye bir sıkıntımız yok. Hüseyin takımın kaptanıdır ve kendisiyle sezon sonunda oturup konuşacağız" ifadelerini kullandı.

Asbaşkan Hacısalihoğlu, teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncularla görüşeceklerini sözlerine ekledi.   

Bu haber 48 kez okunmuş EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Haber henüz yorumlanmamış

  • Yorumlar
  • Yorum Yaz
  • Tavsiye Et
Bu Habere toplam 0 yorum var.
Lütfen Yorumlarınızda Genel Ahlak ölçülerine dikkat ediniz.
Bu haber ile ilgili yorumda bulunmak istiyorsanız aşağıdaki alanları doldurup yorum ekle butonuna basınız.
Rumuz
Mesajınız
Güvenlik Kodu
Bu haberden arkadaşlarınızın da haberi olmasını istiyorsanız aşağıdaki formu doldurup tavsiye et tuşuna basınız...
    Arkadaşınızın Adı    
Adınız:  
Email Adresiniz  
Mesajınız
Güvenlik Kodu



 Sandik.Org
 SanalTiyo.Net
 ToplaGelAbi.Com
 Canlı Skor
Google'a Ekle