Saçlarını kesti altını kaptı Boluspor Sakaryaspor Eskişehirspor Diyarbakırspor goller Canlı Yayın Canlı Anlatım Canlı Skorlar Sitene Ekle Maç Sonuçları, Canlı Yayın, Ankaragücü Gençlerbirliği OFTAŞ maçı Logosu Logoları Bilet Fiyatı Fiyatları Futbol Basketbol Voleybol Hentbol Motor Sporları Diğer Sporlar Bilet Fiyatları Transfer Dünyası Polemik Spor Yazarları

  Ana Sayfa | Künye | Sitene Ekle | İletişim |
   
 

Anket

A.Gücü'nün önümüzdeki günlerde yapılması beklenen kongresinde başkanı kim olsun?
Cemal Aydın
Melih Gökçek
Ahmet Gökçek
Ufuk Baloğlu
Osman Kolsuz
Sadettin Saran
Serdar Özersin
Toplam Katılım : 810
Anket Sonuçları

Saçlarını kesti altını kaptı

18/04/2008-00:58 Küçük Font Küçük Font Büyük Font

 21 yaşındaki genç sporcunun, cin fikirliliği koparmada işe yaradı. Ancak silkme ve toplamda dirseğindeki kırığın yanlış ameliyat edilmesi nedeniyle gümüşle yetindi

Halterde geleceğin yıldızı olarak görülen, zaman zaman kuralların dışına çıkıp, ceza alan Erol Bilgin, İtalya’daki Avrupa Şampiyonası’nda tek altınla yetinirken, üç santimlik vidanın azizliğine uğradı. Rakibi Rus Petrosyan’ı koparmada 3 gramlık ağırlık farkıyla geçen Bilgin, bunu tartı öncesi saçlarını kestirmesine borçlu olduğunu söyledi. Genç sporcu, silkmede ise sakat dirseğinin kurbanı oldu. Bilgin’in yıllar önce kırılan dirseği 3’er santimlik iki vida ile tutturulmuş. Ancak yanlış ameliyat nedeniyle bu vidalardan biri çok çabuk kırılmış. Erol, bunun için bir süredir ağırlıkları tek vida ile omuzlamaya çalışıyor. Genç yıldız ise yakın bir zamanda yeni bir ameliyat bekliyor. Büyüklerde ilk kez altın madalya kazandığını belirten Erol Bilgin, “Daha 21 yaşındayım, dirseğimden tekrar ameliyat olmam gerekiyor. Ancak iki yıldır yoğun turnuva programı nedeniyle buna vakit ayıramadım” dedi.

DALUZYAN DUA ETSİN

Bu arada bayanlar 63 kiloda hakemlerin yanlış kararları sonucu 2 gümüş ve 1 bronzla yetinmek zorunda kalan Sibel Şimşek, “127 kiloya girme mecburiyetinde bırakıldım, moralim bozuldu. Ama ben her yarışmada kendimi daha da geliştiriyorum. Ermeni Daluzyan’ı mutlaka geçeceğim. Nasıl olsa önemli bir turnuvada tekrar karşılaşacağız” dedi. Dirsek iç yan bağlarında kısmi yırtık bulunduğuna da dikkat çeken Şimşek, 3 ile 6 hafta arasında dinleneceğini sözlerine ekledi.

Bu haber 14 kez okunmuş EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Haber henüz yorumlanmamış

  • Yorumlar
  • Yorum Yaz
  • Tavsiye Et
Bu Habere toplam 0 yorum var.
Lütfen Yorumlarınızda Genel Ahlak ölçülerine dikkat ediniz.
Bu haber ile ilgili yorumda bulunmak istiyorsanız aşağıdaki alanları doldurup yorum ekle butonuna basınız.
Rumuz
Mesajınız
Güvenlik Kodu
Bu haberden arkadaşlarınızın da haberi olmasını istiyorsanız aşağıdaki formu doldurup tavsiye et tuşuna basınız...
    Arkadaşınızın Adı    
Adınız:  
Email Adresiniz  
Mesajınız
Güvenlik Kodu



 Sandik.Org
 SanalTiyo.Net
 ToplaGelAbi.Com
 Canlı Skor
Google'a Ekle